Maklumat jawatan kosong terus notifikasi fon anda subscribe melalui link di bawah :
Disclaimer

Kesemua maklumat jawatan kosong yang disiarkan adalah bertujuan membantu menyebar luas maklumat kerjaya atau jawatan kosong kepada mereka yang sedang mencari pekerjaan di dalam sektor awam, swasta, badan berkanun dan pelbagai.

Iklan jawatan kosong yang dipaparkan dalam laman ini adalah adalah hebahan yang dipetik dari sumber asal seperti portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), Jobstreet, JobsMalaysia, MYFutureJobs, pelbagai portal rasmi kerajaan, media sosial, website rasmi majikan dan lain-lain sumber dengan tujuan untuk memberi informasi kepada mereka yang sedang mencari pekerjaan

Maklumat yang disiarkan di web ini hanya maklumat secara umum.

Website ini adalah di atas inisiatif kami sendiri dan tiada kaitan dengan mana-mana kementerian, jabatan atau agensi kerajaan dan juga kami tidak dapat menjamin ketepatan atau kesahihan maklumat yang disiarkan.

Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian apabila menggunakan maklumat di dalam website ini.

Namun kami sedaya upaya akan cuba memastikan segala informasi yang disiarkan adalah tepat dan sahih.

Sekiranya anda mendapati terdapat kesalahan atau kesilapan dalam informasi yang diberikan dalam website ini, sila email kami di admin@kerjaon9.com

Harap Maklum & Terima Kasih